Bosch визнаний найкращим брендом 2017 року в шести номінаціях

11.05.2017 | Україна | Новини компанії

• Продукція Bosch названа найкращою в шести номінаціях
  • Рекордна кількість учасників читацького голосування

Авторитетне німецьке видання Auto, Motor und Sport оприлюднило імена володарів премії Best Brand за підсумками 2017 року. Компанія Bosch здобула перемоги в 6 номінаціях із 24 можливих. Найвищої оцінки від читачів журналу продукція Bosch одержала в таких категоріях:

• Акумулятори
  • Фільтри
  • Свічки запалювання
  • Склоочисники
  • Мережа СТО
  • Електроінструменти

Перемоги в цих номінаціях для компанії Bosch вже стали традиційними. Протягом останніх років найкращим виробником цих видів автозапчастин, товарів і послуг аудиторія журналу Auto, Motor und Sport називає саме Bosch.

Премія Best Brand вручається виданням Auto, Motor und Sport з 2005 року. Переможці в заявлених номінаціях визначаються шляхом опитування читачів: їм пропонується вказати компанію, продукція якої користується у них найбільшою довірою. Особливістю опитування є масовий характер: щороку своєю думкою ділиться щонайменше 100 тис. передплатників і читачів журналу, а також користувачів його електронної версії. Кількість учасників голосування у 2017 році стала рекордною: свою думку про найкращих автовиробників висловили 123 тисячі людей.