У сім’ї Бош Авто Сервіс – поповнення: відкрився оновлений «Центр Тернопіль»

15.05.2017 | Україна | Новини компанії

• Бош Авто Сервіс «Центр Тернопіль» здатен одночасно обслужити 10 автомобілів
  • СТО розташована на найбільшій автотрасі міста, якою щодня проїжджають численні автомобілі
  • Технології та стандарти Bosch забезпечують ефективне зростання рівня обслуговування

Відтепер мешканці Тернополя, а також численні автовласники, що прямують у справах або на відпочинок через обласний центр, мають змогу скористатися послугами автосервісу за стандартами компанії Bosch: на Об’їзній дорозі відкрився оновлений Бош Авто Сервіс «Центр Тернопіль». Майстерня знаходиться на найбільш пожвавленій автотрасі, якою щодня проізджає величезна кількість автомобілів та вантажівок, тож послуги автосервісу тут користуються неабияким попитом. Станція має 10 постів для обслуговування автомобілів, оснащена найсучаснішим обладнанням Bosch: діагностичним сканером KTS 540, приладом для перевірки АКБ BAT 131, приладом для заправки кондиціонерів та стендом для регулювання розвал-сходження. Персонал пройшов навчання у Навчальному центрі Bosch, отримавши кваліфікаційні сертифікати.

СТО «Центр Тернопіль» розпочала свою діяльність ще 2002 року, спеціалізуючись на обслуговуванні легкових та вантажних автомобілів, мікроавтобусів. Для того, щоб привести виробничі приміщення, ремонтну зону, робочі процеси, рівень знань та умінь персоналу у відповідність до стандартів Бош Сервіс, знадобилося понад два роки. Наразі «Центр Тернопіль» застосовує комплексний підхід до обслуговування автомобілів, що передбачає навіть за умови виконання найпростіших операцій (таких як заміна оливи) огляд усіх систем автомобіля із обов’язковим занесенням інформації про автівку до комп’ютерної бази даних та наданням відповідних рекомендацій клієнту. «Ми націлені на автовласників, які цінують системний підхід, коли роботи виконуються за чітким регламентом і передбачають своєчасну профілактику та заміну запчастин, технічних рідин тощо, - коментує Володимир Оливко, керівник СТО «Центр Тернопіль». – Ми працюємо на ринку автосервісу вже досить давно і напрацювали певний досвід, але хотілося принести нові стандарти, підходи та технології. Завдяки новітнім технологіям та стандартам Bosch ми маємо можливість рухатися вперед, розвивати та поліпшувати свій сервіс, водночас надаючи клієнтам справді якісне обслуговування. У своїй роботі ми опираємося на висловлювання Роберта Боша, що «краще втратити гроші, ніж довіру», тому прагнемо відповідати стандартам Bosch.

Костянтин Кляхін, керівник відділу розвитку автосервісних концепцій компанії Bosch в Україні: «Компанія Bosch вже понад 95 років розвиває мережу Бош Авто Сервіс у всьому світі, надаючи найсучасніше обладнання, технології та постійну технічну підтримку партнерським станціям. В Україні СТО мережі доступні клієнтам в усіх регіонах, відтепер – і в Тернополі. Ця станція має дуже зручне місце розташування – на ділянці з найбільшою прохідністю автомобілів, – новітнє обладнання, досвідчений висококваліфікований персонал, тож ми впевнені в її успіху».

Станом на 30 березня 2017 року мережа офіційних ремонтних майстерень Бош Авто Сервіс в Україні об’єднувала 115 СТО (в тому числі 16 Бош Дизель Сервісів / Бош Дизель Центрів).

У світі мережа Bosch Service почалася із заснування майстерні у Гамбурзі 1921 року. Сьогодні понад 17 тис. станцій Bosch Service діють у 125 країнах світу. Всі СТО мережі оснащені найсучаснішими діагностичними системами для швидкого і точного усунення несправностей, а персонал отримав відповідне навчання. До того ж, компанія Bosch надає своїм партнерським станціям постійну технічну підтримку.

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У 2016 році приблизно 390 000 співробітників (дані на 31 грудня 2016) забезпечили продаж на суму понад 73,1 млрд євро. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться за чотирма бізнес-напрямками: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 440 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена майже в 150 країнах. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У секторі наукових досліджень і розробок зайнято 59 000 працівників майже у 120 містах по всьому світу. Компанія Bosch підвищує якість життя завдяки розробці інноваційних технологій з широким спектром можливостей і надихаючих рішень, розроблених для життя.