07.06.2017 | Україна | Новини компанії

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У 2016 році приблизно 390 000 співробітників (дані на 31 грудня 2016) забезпечили продаж на суму понад 73,1 млрд євро. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться за чотирма бізнес-напрямками: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 440 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена майже в 150 країнах. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У секторі наукових досліджень і розробок зайнято 59 000 працівників майже у 120 містах по всьому світу. Компанія Bosch підвищує якість життя завдяки розробці інноваційних технологій з широким спектром можливостей і надихаючих рішень, розроблених для життя.