Bosch представив сучасні технології обслуговування автомобілів на власному «Автосервіс Шоу»

20.12.2017 | Україна | Новини компанії

• Масштабна подія на українському ринку – перша монобрендова виставка від Bosch
  • У рамках шоу пройшли 8 інфосесій за основними напрямками роботи Automotive Aftermarket
  • Інтерактивний формат виставки. Семінари і презентації чергувалися з конкурсами і вікторинами
  • «Автосервіс Шоу» відвідали 1139 осіб – представники компаній-дилерів, мережі Бош Авто Сервіс, а також інші спеціалісти галузі – директори і власники автомагазинів і незалежних СТО, механіки, діагности, майстри-приймальники, менеджери із запчастин
  • Головний приз – автомобіль Fiat Fiorino Cargo, – який було розіграно серед учасників eXtra, отримали представники Бош Авто Сервіс ПП Балко з Миргорода

Компанія Bosch провела у Києві масштабну виставку під назвою «Автосервіс Шоу», на якій продемонструвала найновіші технології з обслуговування і ремонту автомобілів, а також останні розробки в галузі запчастин та обладнання для СТО.

Від дизелю до електрокара

На восьми демонстраційних постах протягом дня тренери Навчального Центру Bosch і технічні спеціалісти провели презентації на тему обслуговування і ремонту гібридних та електромобілів (у тому числі інструменти, пристрої і процедури), програмування блоків керування з використанням Bosch KTS 560/590, обслуговування систем кондиціонування різного типу (також з новим холодоагентом R1234 yf), діагностики і ремонту інжекторів системи Common Rail, процедури обслуговування фар на сучасних автомобілях, регулювання ходової частини, калібрування радарів і відеокамер, навчання і технічної підтримки ремонтних майстерень, а також лінії інструментального контролю. В усіх презентаціях було задіяно обладнання Bosch, яке можна придбати в Україні.

Презентації супроводжувала відеотрансляція на великому екрані, розташованому у зоні відпочинку. Там же було встановлено гігантський макет АКБ Bosch, який, насправді є великою роздатковою станцією для зарядження телефонів та інших електронних гаджетів. Поруч можна було відпочити від серйозних тем, занурившись у світ конкурсів, квестів, квізів і вікторин – звісно, пов’язаних з автосервісною тематикою.

З перших вуст

Паралельно з презентаціями технологій авторемонту спеціалісти Bosch провели низку семінарів з продуктів компанії. Так, на виставці можна було дізнатися про новинки й останні розробки в галузі компонентів гальмівної системи, фільтрів, свічок запалювання, ременів, АКБ, дизельного впорскування та щіток склоочисників.

У презентації з фільтрів було зроблено акцент на лінійці фільтрів салону Bosch FILTER+, які містять спеціальний шар для знешкодження алергенів, іони срібла для унеможливлення росту бактерій та активоване вугілля для нейтралізації шкідливих газів і неприємних запахів. Частина артикулів Bosch FILTER+ вже доступна в Україні, а до наступної весни в наявності будуть артикули для найпоширеніших марок українського автопарку.

Також спеціалісти Bosch розповіли про нові гальмівні рідини ENV4 та ENV6, які забезпечують роботу найновіших гальмівних систем, і презентували революційну розробку iDisc від дочірньої компанії Buderus Guss – гальмівні диски з карбід-вольфрамовим покриттям, які (порівняно зі звичайними гальмівними дисками) на 90% зменшують викиди гальмівного пилу, стійкі до корозії та утворення борозенок.

Підбиваючи підсумки

Фінальним акордом заходу став розіграш автомобіля Fiat Fiorino Cargo серед учасників eXtra, який виграли представники Бош Авто Сервіс ПП Балко з Миргорода.

«Ми завжди підтримуємо своїх партнерів і раді були зібрати усіх вас для того, щоб поділитися інформацією, яку має компанія Bosch, – підбив підсумки виставки національний директор з продажів автомобільних запчастин і обладнання напрямку Automotive Aftermarket в Україні Сергій Перехожих. – Адже навіть найсучасніше обладнання й автокомпоненти втрачають цінність без розуміння, як їх застосовувати. Саме тому наша компанія підтримує концепцію «Усе з одних рук», що й було успішно продемонстровано на цьому «Автосервіс Шоу».