27.12.2017 | Україна | Новини компанії

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. Компанія налічує близько 400 500 співробітнику по всьому світу (станом на 31 грудня 2017 р.). За попередніми даними, компанія Bosch забезпечила продажі на суму понад 78 мільярдів євро у 2017 р. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться за чотирма бізнес-секторами: Рішення для Мобільності, Промислові Технології, Споживчі Товари, Будівельні Технології та Енергетика. В якості IoT компанії, Bosch пропонує інноваційні рішення для «розумних» будинків, «розумних» міст, «підключеної» мобільності та «підключеного» виробництва. Компанія використовує свою експертизу в сенсорних технологіях, програмному забезпеченні та сервісах, а також власну IoT хмару, щоб пропонувати своїм клієнтам підключені cross-domain рішення з одного джерела. Стратегічною метою групи Bosch є забезпечення інновацій для підключеного життя. Bosch вдосконалює якість життя у всьому світі завдяки продуктам та послугам, які є інноваційними та викликають захват. Bosch створює технології, що «винайдено для життя». До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 450 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена у сфері виробництва, інженерії та продажів майже в кожній країні світу. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У секторі наукових досліджень і розробок зайнято 62 500 працівників майже у 125 містах по всьому світу.