Розвиток автосервісних концепцій Бош Сервіс у регіоні

03.08.2015 | Україна | Новини компанії

• Підвищення якості послуг, що надаються станціями мережі Бош Сервіс
  • Впровадження системи контролю якості ремонту Bosch QualityScan на станціях Бош Дизель Центр/Бош Дизель Сервіс
  • Розвиток партнерських станцій за програмою Бош Модуль

У минулому році мережа Бош Авто Сервісів подолала рубіж з 500 станцій на території регіону. Кількість фахівців у галузі ремонту дизельних паливних систем – станцій Бош Дизель Сервіс та Бош Дизель Центр – досягла позначки 94 станції. Таким чином, Bosch підтвердив своє звання найбільшої мережі незалежних СТО не тільки у світі, але й у регіоні Росії, України, Білорусі, країн Закавказзя та Середньої Азії. У 2015 році ведеться значна робота по підвищенню якості послуг, що надаються станціями Бош Сервіс. У зв'язку з цим ряд СТО, що не відповідали стандартам Bosch, був виключений зі складу мережі.

Наразі в Україні діють 84 станції Бош Авто Сервіс, в Росії – 278 станцій, у Білорусі – 36 станцій, 13 – в країнах Закавказзя та Середньої Азії, і ще 2 Бош Авто Сервіси – у Молдові. Ці СТО обслуговують автомобілі всіх марок в повній відповідності з міжнародними стандартами компанії.

Мережа майстерень Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс заслуговує окремої уваги. Цього року сферу дизельного ремонту очікують значні зміни. Компанія Bosch запускає проект Bosch QualityScan, який гарантуватиме споживачам якість ремонту дизельних компонентів на станціях Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс. Авторизовані майстерні будуть мати можливість на всі інжектори та насоси систем Common Rail, відремонтовані за стандартами компанії, наносити спеціальне маркування (етикетку або вставку з двомірним матричним кодом), яке буде активуватися в режимі он-лайн на сервері Bosch. Будь-який споживач матиме змогу перевірити історію ремонту цих компонентів на сайті компанії Bosch, а також через спеціальний мобільний додаток для IOS та Android. Крім того, запчастини для ремонту систем Bosch Common Rail останнього покоління (ТНВД CP4) поставлятимуться ексклюзивно тільки у фірмову мережу дизельних майстерень. Таким чином, для отримання послуг з якісному ремонту дизельної паливної апаратури Bosch необхідно буде звертатися виключно до Бош Дизель Центру або Бош Дизель Сервісу. Наразі послуги з професійного ремонту дизельних компонентів у нашому регіоні надають 94 дизельних майстерень мережі Bosch, зокрема 17 – в Україні, 66 – в Росії, 7 – в Білорусі та 4 – в країнах Закавказзя та Середньої Азії.

Крім мережі Бош Сервіс, у регіоні розвивається програма Бош Модуль, у якій бере участь 391 партнерська станція. Програма Бош Модуль – це технічна підтримка СТО з обслуговування систем бензинового упорскування та гальмівних систем. Кількість Бош Модулів у регіоні: 99 – в Україні, 245 – в Росії, 22 – в Білорусі, 21 – в Закавказзі і Середній Азії, 4 – у Молдові.

Олександр Лизун, регіональний керівник відділу розвитку автосервісних концепцій у Росії, Україні, Білорусі, країнах Середньої Азії та Закавказзя: «Розвиток бізнесу автосервісу у регіоні в 2015-2016 рр. буде йти в першу чергу у напрямку підвищення рівня технічної компетенції персоналу та підвищення рівня клієнт-сервісу. Завдання сертифікованих СТО Бош Сервіс - очолити цей рух, що в підсумку призведе до розвитку всієї автомобільної галузі».

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. У 2017 році приблизно 400 500 співробітників (дані на 31 грудня 2017 р.) забезпечили продаж на суму понад 78 млрд євро. Діяльність Групи компаній Bosch ведеться за чотирма бізнес-напрямками: Рішення для мобільності, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. До Групи компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 450 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 60 країнах. Разом з партнерами в сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена майже у всіх країнах світу. Інноваційна сила компанії є основою її процвітання в майбутньому. У секторі наукових досліджень і розробок зайнято 62 500 працівників майже у 125 містах по всьому світу. Компанія Bosch підвищує якість життя завдяки розробці інноваційних технологій з широким спектром можливостей і надихаючих рішень, розроблених для життя.